info@tucano-tours.hr +385 91 535 56 19

O nama

Trgovačko društvo TUCANO TOURS d.o.o. osnovano je 1990 godine sa sijedištem u Tar-Vabriga, i od tada neprekidno dijeluje, Trgovački sud u Rijeci, stalna služba u Pazin, MBS 3504166, OIB: 74771272673, upisani u Popis agencija potpisnica Pravila poslovanja kod HGK pod red. br. 108-03. Agencija Tucano tours d.o.o. je u centru turističkog gradića Vabriga ulica Sv. Antona 89.

Radimo na područje cijele Istre. Obrađujemo sve segmente nekretnina od stanbenih, poslovnih, gradilišta i obijekata drugih namijena do investicija i savijetovanja. Usluga agencije podrazumijeva cijelokupni servis za potencijalnog kupca i prodavatelja, od prvog kontakta, savijeta, do zaključenja kupoprodajnog ugovora, ugovor sastavlja odvjetnik i uknjižbe novog vlasnika u zemljišnu knjigu suda.

Riješavamo u suradnji sa partnerima i sve administrativno tehničke poslove u svezi nekretnina: projekte, građevne dozvole, izmijere, procijene, građenje, adaptacije i dr.

Cijena nekretnine u većim slučajevima nisu fiksne. Kupac konačnu cijenu dogovara sa prodavateljem uz prisustvo posrednika. U cijenu oglašenih nekretnina nije uračunat porez i agencijska provizija. Cijene su izražene u Eurima, plaćanje protuvrijednost u kunama.

Agencijska provizija za posredovanje se dogovara sa svakim klijetom pojedinačno ovisno o vrsti i vrijednosti nekretnine.

Prodajete nekretninu?

Ukoliko želite prodati nekretninu na pravom ste mjestu. Kontaktirajte nas putem obrasca i javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku

Ispuni obrazac